Benvinguts a Samsara


Estàs buscant un estudi de Ioga/Pilates a Llavaneres?

Samsara neix el 2015 com us espai familiar per totes aquelles persones que busquen introduir el Ioga i/o el Pilates a les seves vides o aquelles persones que ja tenen una pràctica habitual i busquen classes amb grups reduïts on s’intenta arribar a cada alumne respectants les seves limitacions i objectius.

La sala és un espai d’uns 60 metres amb grans finestrals que donen a un petit jardí amb plantes que ens acompanyen durant la pràctica. Oferim classes grupals a un màxim de 10 persones, i classes individuals o en parelles tant de Ioga com de Pilates.

Et donem la possibilitat de que provis una de les nostres classes de forma gratuïta. Si mai has fet Ioga et recomenem començar per un Hatha Suau més que per un Ioga més dinàmic com podria ser l’Ashtanga o el Vinyasa Yoga.

Molts dels nostres alumnes porten anys amb nosaltres i això ha fet que el nivell físic d’algunes classes sigui bastant exigent. Amb això no volem desanimar a ningú, més be al contrari, motivar-vos per seguir millorant.

Un cop decideixes formar part de la nostra «Familia» hauries d’establir una classe (o més) setmanals on es reservarà la teva plaça. En el cas de que hagis de faltar per enfermetat, feina, etc… podràs recuperar en un altre horari on hi hagi espai.

Hi ha una Matrícula d’inici de 25€ que s’abonarà el primer mes d’inscripció junt amb la mensualitat.

Samsara ofereix tallers i classes especials durant els caps de setmana. Si vols estar al corrent d’aquestes activitats et recomenem que ens segueixis al nostre Instagram @samsarayogapilates o que ens escriguis per Whats App al 600540765 per incloure’t a la llista de difusió de l’estudi.

Quedem a l’espera de resoldre qualsevol dubte que puguis tenir per correu electrònic o telèfon.

Namaste,

Equip Samsara