Logo de Samsara fons blanc

L'estudi

Que oferim

Estàs buscant un estudi de Ioga/Pilates a Llavaneres?

Si t’estàs plantejant introduïr la pràctica de ioga o Pilates a la teva vida a Samsara et donem la possibilitat de que provis una de les nostres classes de forma gratuïta. Si mai has fet Ioga et recomenem començar per un Hatha Suau més que per un Ioga més dinàmic com podria ser l’Ashtanga o el Vinyasa Yoga.

Molts dels nostres alumnes porten anys amb nosaltres i això ha fet que el nivell físic d’algunes classes sigui bastant exigent. Amb això no volem desanimar a ningú, més be al contrari, intentarem sempre donar opcions per a tots els nivells i així poder gaudir de qualsevol de les pràctiques.

Amb les nostres classes oferim una àmplia varietat de beneficis per a la salut física, mental i espiritual. Alguns dels beneficis més comuns inclouen:

 

Samsara Llavaneres

Que oferim

Estàs buscant un estudi de Ioga/Pilates a Llavaneres?

Samsara neix el 2015 com us espai familiar per totes aquelles persones que busquen introduir el Ioga i/o el Pilates a les seves vides o aquelles persones que ja tenen una pràctica habitual i busquen classes amb grups reduïts on s’intenta arribar a cada alumne respectants les seves limitacions i objectius.

La sala és un espai d’uns 60 metres amb grans finestrals que donen a un petit jardí amb plantes que ens acompanyen durant la pràctica. Oferim classes grupals a un màxim de 10 persones, i classes individuals o en parelles tant de Ioga com de Pilates (amb equipament o sense).

Et donem la possibilitat de que provis una de les nostres classes de forma gratuïta. Si mai has fet Ioga et recomenem començar per un Hatha Suau més que per un Ioga més dinàmic com podria ser l’Ashtanga o el Vinyasa Yoga.

Molts dels nostres alumnes porten anys amb nosaltres i això ha fet que el nivell físic d’algunes classes sigui bastant exigent. Amb això no volem desanimar a ningú, més be al contrari, motivar-vos per seguir millorant.

Samsara Llavaneres
Estudi Ioga Samsara Llavaneres

Millora de la flexibilitat i l’equilibri: La pràctica regular de Ioga i Pilates pot augmentar la flexibilitat i la mobilitat de les articulacions, cosa que pot millorar l’equilibri i la postura.

Enfortiment muscular: En realitzar postures de Ioga i/o exercicis de Pilates es treballen diversos grups musculars, cosa que pot augmentar la força i el to muscular.

Reducció de l’estrès: El Ioga se centra en la respiració i la relaxació, cosa que pot ajudar a reduir els nivells d’estrès i ansietat. També a les nostres classes de Pilates la respiració és un element clau per una bona pràctica.

Millora de la salut cardiovascular: Les postures i moviments a les nostres pràctiques poden millorar la circulació sanguínia, disminuir la pressió arterial i reduir el risc de malalties cardiovasculars.

Promoció de la salut mental: La pràctica de Ioga pot millorar el benestar emocional i reduir els símptomes de depressió i ansietat.

Reducció del dolor: El Ioga pot reduir el dolor en persones amb afeccions cròniques com l’artritis i el dolor lumbar.

En resum, el nostre objectiu és oferir una manera efectiva i natural de millorar la salut física, mental i espiritual.

Un cop decideixes formar part de la nostra «Familia» hauries d’establir una classe (o més) setmanals on es reservarà la teva plaça. En el cas de que hagis de faltar per enfermetat, feina, etc… podràs recuperar en un altre horari on hi hagi espai.

Obrir un espai on oferir activitats destinades a trobar la pau interior, l’aceptació i la felicitat amb un mateix sempre ha estat el nostre objectiu.

Samsara és un centre especialitzat en classes de Ioga i de Pilates on s’ofereixen activitats des del cor i atenent a les necessitats del grup i de cada persona individualment.

És a dir, tot i que veureu que a la descripció de les activitats que s’ofereixen li assignem un estil (nom) de ioga a les classes, ho fem per orientar a les persones que busquen una tipologia/disciplina de ioga en concret. Però, realment una de les premisses per sentir que estem fent les coses be ha estat sempre pensar en el ioga com una eina a compartir, una activitat a gaudir adaptant-la al nivell del grup i a les seves peculiaritats segons el dia en què ens trobem.

Estudi Ioga Samsara Llavaneres