Sobre Eli Marini

la foto (3)

Ànima aventurera amb arrels al Maresme. Després d’anys de formació i treball a l’estranger, va arribar el moment d’iniciar un altre tipus d’aventura. Un projecte personal el qual portava anys en ment.

És llicenciada en Ciències de l’Activitat i l’Esport especialitzada en Salut i Rehabilitació.

Durant els últims anys d’universitat i just al acabar-la, el Pilates es va presentar a la seva vida de diferents maneres i va decidir estudiar-lo a Viena a l’escola de Jorge Álvarez. La formació va ser intensa i integral. Anys després va rebre una altre formació per part de Polestar Pilates (escola reconeguda mundialment).

En els següents anys va estar treballant a diferents estudis del Maresme i també a altres indrets del món. Va treballar durant un any a Canadà al Shaughnessy Golf & Country Club de Vancouver, un altre any a Londres al prestigiós gimnàs de la cadena Equinox (US), dos anys a Gyor (Hungría) a diferents estudis de Yoga i a la seu de XBody. Va ser al 2015 quan al tornar de l’Índia va decidir obrir el seu propi espai a Llavaneres, la seva casa, per seguir compartint Yoga i Pilates.

El Ioga ha estat el seu «hobbie» en els últims 15 anys i l’ha anat practicant i estudiant allà on ha viscut. Li apassiona. No va ser fins al 2011 que va decidir estudiar-lo a Barcelona a càrrec de l’escola Yoga Inbound i al 2015 va poder complir uns dels seus somnis: viatjar a la Índia a seguir formant-se.

No va ser fins al 2011 que va decidir estudiar-lo a Barcelona a càrrec de l’escola Yoga Inbound i al 2015 va poder complir uns dels seus somnis: viatjar a la Índia a seguir formant-se. Des del 2007 al acabar la llicenciatura no ha parat de formar-se en diferents àmbits del Yoga, alguna exemples són formació en Yoga pre/post natal, Yoga terapéutic…

Creu en la importància de no perdre la motivació a la seva feina, és per això que a la mínima oportunitat li agrada assistir a cursos i tallers per augmentar coneixements o reciclar-los. I així poder després compartir-los.

Es sent molt agraïda a la VIDA i a tota les persones que l’han ajudat de mil maneres, a aconseguir poder estar compartint el que més li agrada des de casa.

A Samsara hi trobaràs també altres professionals (molt especials i professionals) que colaboren amb l’Eli per oferir un bon servei a tots els alumnes.

Un comentario en “Sobre Eli Marini

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s