Sobre mi

la foto (3)

Ànima aventurera amb arrels al Maresme. Després d’anys de formació i treball a l’estranger, va arribar el moment d’iniciar un altre tipus d’aventura. Un projecte personal el qual portava anys en ment.

Sóc llicenciada en Ciències de l’Activitat i l’Esport especialitzada en Salut i Rehabilitació.

Durant els últims anys d’universitat i just al acabar-la, el Pilates es va presentar a la meva vida de diferents maneres i vaig decidir estudiar-lo a Viena a l’escola de Jorge Álvarez. La formació va ser intensa i integral. Anys després vaig rebre una altre formació per part de Polestar  Pilates (escola reconeguda mundialment).

En els següents anys vaig estar treballant a diferents estudis del Maresme, així com un any a Canadà, un altre a Londres, dos anyets a Hungria fins a dia d’avui que he tornat a «casa» per seguir fent-ho. 

En quan al Ioga, què podria dir, ha estat el meu «hobbie» en els últims anys i l’he anat practicant i estudiant allà on he viscut. M’apassiona. No va ser fins al 2011 que vaig decidir-me a estudiar-lo a Barcelona a càrrec de l’escola Yoga Inbound i al 2015 vaig poder complir uns dels meus somnis: viatjar a la Índia a seguir formant-me.

Crec que és important no perdre la motivació a la teva feina, és per això que a la mínima oportunitat m’agrada assistir a cursos i tallers per augmentar coneixements o reciclar-los. I així poder després compartir-los.

Acabar agraint a la VIDA i a tota les persones que m’han ajudat de mil maneres, a aconseguir poder estar compartint el que més m’agrada.

Molta Pau,

Eli Marini

 

Un comentario en “Sobre mi

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s