Logo de Samsara fons blanc

Les nostres classes

Horaris

L’Horari de Samsara 2023

En el cas dels entrenaments personals amb l’equipament de Pilates o XBody i les classes particulars de Yoga es realitzen a hores establertes per l’alumne i el professor/ra.

- 01

Ashtanga Yoga Guiat

Les classes de Ashtanga Ioga guiat són una forma de pràctica de ioga que segueix una seqüència preestablerta de postures en un ordre específic. Aquesta seqüència és coneguda com la Sèrie Primària d’Ashtanga Yoga i es compon d’aproximadament 75 postures que es fan en un flux continu i dinàmic, connectant la respiració amb el moviment.

En una classe de Ashtanga Ioga guiat, l’instructor dirigeix ​​els estudiants a través de cada postura, proporcionant instruccions detallades sobre com moure’s i respirar. La classe comença amb un escalfament suau i s’avança gradualment cap a les postures més desafiadores de la Sèrie Primària. Tot i que es realitza en un grup, cada estudiant treballa individualment a la seva pròpia pràctica.

L’Ashtanga Ioga guiat és una pràctica físicament exigent i vigorosa que requereix força, flexibilitat i resistència. També és una pràctica meditativa, ja que s’enfoca a la respiració i al moviment conscient.

És important tenir en compte que la pràctica de Ashtanga Ioga guiat pot no ser adequada per a tots els estudiants, especialment aquells amb lesions o limitacions físiques. Per tant, és important treballar amb un instructor experimentat i comunicar qualsevol preocupació o lesió abans de començar una pràctica de Ashtanga Ioga.

Classes d’1 hora i 15 minuts

Qui podria estar interessat?

Tota persona que li agradi l’exercici físic d’intensitat elevada, on es noten el treball des de la primera sessió.

Normalment classes on es purifica el cos a través de la suor i la respiració provocada per les postures i l’estil atlètic d’aquesta modalitat ióguica.

- 02

Vinyasa Ioga

El Vinyasa Yoga és un estil de ioga dinàmic i fluid que combina la respiració amb moviments suaus i continus. S’enfoca en la sincronització de la respiració i el moviment, cosa que crea un flux constant i meditatiu.

En una classe de Vinyasa Yoga, els estudiants es mouen a través d’una sèrie de postures (asanes) que estan connectades per una seqüència de moviments anomenats “vinyases”. Les postures poden variar segons la seqüència i el nivell de la classe, però generalment inclouen moviments com ara flexions cap endavant, estiraments, torsions i equilibris.

El Vinyasa Ioga pot ser una pràctica molt vigorosa i desafiant físicament, però també pot ser adaptat per adaptar-se a diferents nivells dhabilitat. Els beneficis inclouen l’augment de la força, la flexibilitat i l’equilibri, així com la reducció de l’estrès i la millora de la concentració.

És important tenir en compte que el Vinyasa Ioga no és adequat per a tots els practicants, especialment aquells amb lesions o limitacions físiques. Per tant, és important treballar amb un instructor experimentat i comunicar qualsevol preocupació o lesió abans de començar una pràctica de Vinyasa Yoga.

Classes d'1 hora i 5-10 minuts

Qui podria estar interessat?

Tota persona interesada en trobar una activitat complerta en tots els sentits per trobar-se bè física i mentalment.

La intensitat de la classe varia segons el nivell i característiques del grup.

- 03

Ioguilates

Ioguilates és un mètode d’entrenament que combina elements de ioga i Pilates en una sola pràctica. Aquesta modalitat cerca combinar la força i la tonificació de Pilates amb la flexibilitat i la meditació del ioga.

En una classe de Ioguilates, els estudiants fan una sèrie de moviments i postures que s’enfoquen en la respiració, el control del cos i l’alineació correcta. La pràctica combina exercicis de Pilates, com els d’enfortiment de la zona abdominal, amb postures de ioga, com ara les flexions cap endavant i cap enrere.

El Ioguilates pot ser una forma dexercici de baix impacte que pot ser adaptat per a diferents nivells dhabilitat i condició física. Els beneficis de la pràctica de Yoguilates inclouen la millora de la postura, la reducció del mal d’esquena, l’enfortiment dels músculs centrals i la millora de la flexibilitat i la mobilitat articular.

Classes d’1 hora

Qui podria estar interessat?

Totes aquelles persones que estan interesades en millorar el seu estat físic, treballant en àrees específiques del cos, sense estar interessat en la part meditativa del ioga.

- 04

Hatha suau/Yin

Les classes de Hatha Suave i Yin Yoga són formes de pràctica de ioga que s’enfoquen en la relaxació, la meditació i la restauració del cos.

En una classe de Hatha Suave, els estudiants fan una sèrie de postures suaus que s’enfoquen en la respiració i la relaxació. La pràctica combina moviments lents i controlats amb estiraments suaus i enfocats a la respiració. Hatha Suau és una forma de ioga que és adequada per a tots els nivells d’habilitat i pot ser particularment beneficiós per a aquells que busquen reduir l’estrès i l’ansietat.

D’altra banda, Yin Yoga és una forma de ioga que s’enfoca a mantenir postures durant un període prolongat de temps per permetre que els músculs es relaxin i s’estirin a fons. A diferència d’altres formes de ioga que s’enfoquen a la força i la tonificació, Yin Yoga s’enfoca a la flexibilitat i la mobilitat articular. La pràctica de Yin Yoga pot ser especialment beneficiosa per a aquells amb lesions o rigidesa a les articulacions, així com per a aquells que busquen millorar la flexibilitat i reduir la tensió muscular.

Ambdues formes de ioga, Hatha Suave i Yin Yoga, poden ajudar a reduir l’estrès i l’ansietat, millorar la flexibilitat i la mobilitat articular i promoure la relaxació i el benestar general.

Classes d'1 hora

Qui podria estar interessat?

Tots aquells que volen un ioga més passiu (que no vol dir que no es treballi, sino que es fa d’una altra manera), amb temps per relaxar-se.

Treball en trobar les tensións, aceptar-les i deixar-les anar per transformar-les.

- 05

Pilates terra

Les classes de Pilates sòl (també conegut com a Pilates Mat) són una forma d’exercici que s’enfoca en la connexió entre la ment i el cos, i en la construcció de força, flexibilitat i resistència a través de moviments suaus i controlats.

En una classe de Pilates sòl, els estudiants realitzen una sèrie d’exercicis que es realitzen a terra utilitzant el seu propi pes corporal com a resistència. Aquests exercicis s’enfoquen en la respiració, el control dels músculs abdominals i la correcta alineació del cos.

Els exercicis de Pilates sòl s’enfoquen en la construcció de força i tonificació dels músculs abdominals, de l’esquena, les cames i els glutis. A més, també poden incloure moviments per millorar la flexibilitat i la mobilitat articular.

El Pilates terra és una forma d’exercici de baix impacte que s’adapta a diferents nivells d’habilitat i condicionament físic. Els beneficis de practicar Pilates sòl inclouen la millora de la postura, la reducció del mal dʻesquena, lʻenfortiment dels músculs centrals i la millora de la consciència corporal.

Classes d’1 hora

- 06

Pilates STUDIO (individuals)

Les classes individuals de Pilates Studio (també conegut com a Pilates Reformer) són una forma d’entrenament personalitzat en què l’estudiant treballa amb un instructor en un ambient d’estudi de Pilates dissenyat específicament per a aquest propòsit.

En una classe individual de Pilates Studio, l’estudiant treballa amb les màquines de Pilates especialitzades anomenades Reformer, Torre i Chair, que utilitzen bandes de resistència, molles i politges per crear resistència i afavorir el moviment del cos. Amb tot l’equipament podem treballar diferents grups musculars de tot el cos, incloent els abdominals i sòl pèlvic, l’esquena, les cames i els braços.

Durant la classe individual de Pilates Studio, l’instructor avalua la postura i la tècnica de l’estudiant, i crea una rutina personalitzada que s’adapta a les necessitats i objectius individuals. L’instructor també ofereix una atenció personalitzada i corregeix la tècnica de l’estudiant per assegurar-se que els moviments es fan de manera segura i efectiva.

Les classes individuals de Pilates Studio poden ser especialment beneficioses per a aquells que busquen una atenció personalitzada i enfocada a les seves necessitats individuals. Els beneficis de la pràctica de Pilates Studio poden incloure la millora de la postura, la reducció del mal d’esquena, millora de lesions, l’enfortiment dels músculs centrals i la millora de la flexibilitat i la mobilitat articular.

És important tenir en compte que les classes individuals de Pilates Studio son més costoses que les classes grupals de Pilates terra. Tot i així, l’atenció personalitzada i l’enfocament en les necessitats individuals fan que valgui la pena la inversió.

- 07

Ioga Prenatal

Ioga Prenatal Samsara

Classes d’1 hora

Estàs embarassada i vols fer Ioga?
Tenim una classe molt especial per embarassades els dimarts a les 12.30h.

Classe de prova 5€

Quins beneficis us ofereix el ioga prenatal?
Com altres tipus de classes de preparació per al part, el ioga prenatal és un enfocament multifacètic de l’exercici que estimula l’estirament, la concentració mental i la respiració localitzada.
Les investigacions suggereixen que el ioga prenatal és segur i pot tenir molts beneficis per a les dones embarassades i els nadons.

T’ajuda a:

  • Millorar el somni.
  • Reduir l’estrès i l’ansietat.
  • Augmentar la força, la flexibilitat i la resistència dels músculs necessaris per al part.
  • Disminuir el mal d’esquena baixa, les nàusees, els mals de cap i la dificultat per respirar.
  • Pot ajudar a reduir símptomes depressius durant l’embaràs.
  • Augmenta la funció immunològica
    S’estableix una connexió més forta amb el teu nadó, en enfocar-te en la teva respiració i així et tornes més conscient del teu cos.

El ioga prenatal també pot ajudar-te a conèixer altres dones embarassades, a establir vincles amb elles, crear una tribu amb la que possiblement comparteixis molt fins i tot després del part.

Vine a provar-ho i troba el teu moment de connexió.

Mensualitat 40€